Taietor manual de lemne, 52492, JBM

Cod produs - SKU 52492
EAN 8435034524925

Descriere

Tăietorul manual de lemne este un dispozitiv util pentru tăierea lemnelor de foc sau a altor tipuri de lemne în bucăți mai mici, pentru utilizare în șeminee, sobe sau alte surse de încălzire. Acesta este o alternativă convenabilă și mai ecologică la utilizarea unei drujbe sau a altor echipamente electrice sau cu combustibil.

Tăietorul manual de lemne este fabricat din materiale durabile, precum oțelul inoxidabil și aliaje de aluminiu, care îi conferă o durată lungă de viață și îl fac rezistent la uzură și la condițiile meteorologice nefavorabile. Dispozitivul este dotat cu o lamă ascuțită și puternică, care poate tăia lemnul în bucăți egale și este prevăzut cu mâner ergonomic, pentru o prindere confortabilă.

Tăietorul manual de lemne poate fi utilizat pentru a tăia lemne de dimensiuni diferite și pentru a obține bucăți mai mici, potrivite pentru arderea în șeminee sau sobe. Acesta este un dispozitiv portabil, ușor de transportat și de depozitat, care poate fi folosit în orice locație și nu necesită un nivel ridicat de expertiză tehnică.

Acest tăietor manual de lemne este o opțiune ecologică și durabilă, care poate ajuta la reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră și poate ajuta la economisirea energiei și a resurselor. De asemenea, poate fi o alegere excelentă pentru persoanele care trăiesc în zone rurale, unde nu există acces la echipamente electrice sau la benzină. Cu un tăietor manual de lemne, puteți tăia lemnul eficient și ușor, pentru a vă încălzi locuința în timpul iernii sau pentru alte scopuri.

Detalii

SKU
52492
EAN
8435034524925
Greutate
12.3 kg

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review