RedTools.ro deserveste cu profesionalism clientii in mediul offline de mai bine de 10 de ani, urmand ca pasul in mediul online sa fie unul firesc, tinand cont de experienta acumulata in tot acest timp. 


RedTools.ro lucreaza in colaborare cu producatori, distribuitori, retaileri mari si mici de pe intreg teritoriul tarii, dar si din UE, pentru a se asigura ca utilizatorii finali au sculele si echipamentele de care au nevoie pentru a rezolva orice problema.


RedTools.ro comercializeaza o gama foarte larga de scule, unelte, echipamente si accesorii de la cele mai mari marci profesionale din lume, astfel incat sa puteți fi sigur ca veți gasi exact ceea ce aveți nevoie, de aici si deviza “Scule si echipamente pe alese”!


Echipa RedTools.ro este dispusa oricand sa ofere sfaturi și servicii profesionale, cu cunostinte de neegalat in cadrul sculelor si echipamentelor industriale, profesionale.


Echipa RedTools.ro intelege exact cat de importante sunt timpul si calitatea, iar magazinul nostru online va ofera acum posibilitatea de a face cumparaturi oriunde si oricand, iar livrarea se poate face direct pe santierul dvs., la birou, la sediul curierului din zona sau puteți ridica dvs. direct din depozit. Venim in intampinarea nevoilor dvs., oferindu-va un plus de comoditate si, cel mai important, rapiditate.


RedTools.ro va garanteaza ca face tot ce este posibil pentru ca experienta dvs. cu noi sa fie cat mai perfecta, de la serviciul nostru de livrare flexibil si rapid (3 firme mari de curierat sau curierul dvs. agreat), pana la kiturile noastre de accesorii personalizate (pentru ca lucrarea dvs. sa aiba continuitate, fara goluri in aprovizionare).

De asemenea, gama foarte mare de produse aflate in stoc gata de livrare in ziua plasarii comenzii, beneficiaza in mod constant de promotii si oferte speciale.

Mai rapid si mai usor nici ca se poate!

 

                                                            Cu consideratie,

                                                            Echipa RedTools.ro - comenzi@redtools.ro - 0723.384.260