Drepturile persoanelor fizice cu privire la datele cu caracter personal


Conform Regulamentului de Protectie a Datelor cu Caracter Personal (GDPR), aveti o serie de drepturi in relatia cu acest magazin online.
Mai jos aveti la dispozitie o serie de linkuri pentru a va putea exercita aceste drepturi:

Solicita datele stocate - Aceasta optiune presupune completarea unei cereri, dupa care operatorului site-ului va va contacta pentru a va transmite datele stocate

Solicita sergerea datelor stocate - Acest drept, referit si ca dreptul de a fi uitat presupune stergea datelor dvs din toate sistemele magazinului online, acolo unde legea o permite

Dupa completarea formularului specific, cererea va fi inregistrata, si ofiterul de date cu caracter personal (DPO) va fi notificat in legatura cu cererea depusa.


  • Pentru a solicita datele stocate este nevoie sa intrati la sectiunea contact de pe site si sa completati formularul GDPR, iar un operator va va oferi toate informatiile necesare.
  • Pentru a solicita stergerea datelor stocate este nevoie sa accesati contul, sa intrati la sectiunea Contul meu iar acolo aveti optiunea de anuleaza cont. Dupa ce ati ales aceasta optiune, aveti 30 de zile la dispozitie sa anulati cererea, in caz contrar dupa trecerea acestei perioade veti pierde contul si toate beneficiile acestuia.